Organizari Nunti

Lovely Events traieste alaturi de miri momentul magic al casatoriei.

Promitem sa va ajutam sa faceti fata cu brio tuturor incercarilor din cea mai fericita zi a vietii voastre!

Suntem o echipa de profesionisti care vom transpune povestea dumneavoastra de dragoste intr-un decor mirific printr-o organizare ireprosabila! Lovely Events se ocupa de toate detaliile organizarii, astfel ca evenimentul sa atinga perfectiunea, iar mirii si invitatii sa traiasca farmecul clipei. De la creatia vestimentatiei pana la alegerea verighetelor si a meniului, de la amenajarea si decorarea salii pana la iluminare, sonorizare, asigurare servicii foto si video, de la recuzita, angajare artisti, pana la regie si productie spectacol, Lovely Events are parteneriate cu orice tip de furnizor care poate aduce un aport pentru ca nunta voastra sa fie un eveniment memorabil, de care va veti aduce aminte toata viata.

Efecte speciale

Artificii si confetti

Surprindeti-va invitatii cu un minunat spectacol de jocuri de artificii si confeti in aer liber, pe scena sau in sala de restaurant, care va constitui o amintire de neuitat a celui mai frumos moment din viata dvs.

Porumbei

Un alt moment special il constituie eliberarea catre cer a porumbeilor albi, simbol al pacii, iubirii si puritatii, valori fundamentale intr-un cuplu.

Servicii de organizare nunta

Transport de lux

Desi iubirea va face sa plutiti in al noualea cer, noi va punem la dispozitie o gama variata de limuzine, masini de epoca sau o caleasca trasa de cai frumos accesorizati, unde sa va simtiti rasfatati in ziua fericitului eveniment.

Foto-Video, Sonorizare

Profesionalismul ne permite sa imortalizam cele mai expresive ipostaze, clipele fercite, incarcate de emotie intr-un superb album de nunta si materiale video ce pot fi revazute ori de cate ori veti dori sa retraiti aceste minunate momente, pe o muzica adecvata.

Invitatiile, tortul festiv, domnisoarele de onoare, confera un aer de sarbatoare ceremoniei.


Decoratiuni speciale

Si pentru ca detaliile fac diferenta, finisajele elegante cu huse albe si esarfe asortate care imbraca scaunele si mesele in costume de sarbatoare, aranjamentele florale care confera o nota romantica dar si eleganta, baloanele, toate alese impreuna cu dvs., au o importanta deosebita asigurand atmosfera festiva a unei nunti atat de speciale.

ORGANIZARI NUNTI 1 ORGANIZARI NUNTI 08 ORGANIZARI NUNTI 09 ORGANIZARI NUNTI 12 ORGANIZARI NUNTI 0 ORGANIZARI NUNTI 3 ORGANIZARI NUNTI 4 ORGANIZARI NUNTI 5 ORGANIZARI NUNTI 10 ORGANIZARI NUNTI 13 ORGANIZARI NUNTI 15 ORGANIZARI NUNTI 18