Accesorii Nunta si Botez 2011 | Marturii Nunta | Marturii Botez

Accesorii Nunta 2011

Lovely Events pune la dispozitie o varietate de accesorii de nunta, necesare unui cuplu de indragostiti pentru marele eveniment.

Casute de dar, pernute pentru verighete, figurine de tort comice, figurine de tort elegante, pahare pentru sampanie miri, seturi de servit tort, seturi de nunta, cosulete de cocarde sau petale, jartelute si o serie de decoratiuni speciale pentru completarea decorului de nunta, invitatii de nunta, card-uri de nume tip plic sau simple, precum si meniuri inedite, personalizate si disponibile in diverse tematici speciale care se vor putea accesoriza cu o serie de marturii tematice.

Marturii de Nunta si Botez 2011

Traditia ne cere sa intampinam invitatii si sa le multumim pentru participarea la nunta sau la botezul pe care-l organizam oferindu-le mici atentii, care sa le aminteasca de celebrarea momentului respectiv, la care au fost partasi.

Va oferim o gama variata de marturii de nunta si marturii de botez, de o calitate ireprosabila, mici cadouri interesante astfel incat nunta sau botezul pe care le organizati sa-i surprinda placut pe invitati.

. Fie ca este vorba de un saculet cu bomboane frumos impachetate, scoici, bomboniere, figurine din cristal sau sticla, lemn, ceramica, sau chiar flori, obiecte practice va oferim idei de prezentare si de impachetare ingenioase, diverse cutiute, ca sa fim siguri ca invitatii tai vor ramane placut impresionati si isi vor aminti cu drag de aceste momente speciale.

ACCESORII NUNTA 2011 3 ACCESORII NUNTA 2011 4 ACCESORII NUNTA 2011 Bucuresti  5 ACCESORII NUNTA 2011 IMAGE 6 MARTURII NUNTA SI BOTEZ 2011 7 ACCESORII NUNTA 2011 8 ACCESORII NUNTA 2011 9 MARTURII NUNTA SI BOTEZ 2011 10